Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Політика приватності Avitar
Останнє оновлення: 25.05.2021
Юридична фірма "Avitar" турбується про захист ваших персональних даних і робить все можливе для їх захисту. Ця Політика приватності допоможе зрозуміти які персональні дані ми збираємо, зберігаємо та використовуємо, а також що саме відбувається, коли ви відвідуєте наш сайт: https://avitar.legal.
Політика приватності охоплює питання:
Навіщо ми збираємо дані?
Маркетинг
Статистика та аналітика
Ви маєте право на:
портативність
подачу скарг
видалення інформації
редагування даних
Як ми збираємо дані?
– автоматично
– суб’єкт надає власноруч

Політика приватності Avitar

Вітаємо! Ми підготували для вас коротку версію нашої Політики приватності:
Щоб дізнатися більше, прочитайте розгорнуту Політику приватності та Політику використання cookies.
Ми юридична фірма "Avitar"
Володілець даних: ФОП Хмарський М.О.
Адреса: Україна, 01103, м. Київ,
вул. Менделєєва 37
Хто ми?
Ми збираємо дані за категоріями суб’єктів:
– відвідувач
– клієнт
– працівник/підрядник нашого клієнта
– партнер
– постачальник
– стажер
Використання cookies:
Ми використовуємо cookies, які необхідні
для роботи нашого сайту та ті, на які ви надали згоду
Ми передаємо дані:
– нашим колегам
– нашим підрядникам
– на вимогу законодавства
– системам аналітики (Google Analytics)
Надання послуг
доступ до інформації
відкликання згоди
1. Хто ми?
Ми — Юридична фірма "Avitar", розташована за адресою: Україна, 01103, Київ, вул. Менделєєва, 37. Далі по тексту Avitar буде згадуватись як “ми” і “наш”. ФОП Мирослав Хмарський, РНОКПП 3441709411, є Володільцем ваших персональних даних та визначає які персональні дані, з якою метою і як саме будуть оброблятися.
Якщо ви маєте будь-які питання, будь ласка, надсилайте їх на нашу електронну пошту privacy@avitar.legal. Ви також можете надіслати нам лист за адресою: Україна, 01103, Київ, вул. Менделєєва, 37.
2. На що поширюється політика приватності?
Ця Політика приватності поширюється на наші веб-сайт та послуги.
Адреса веб-сайту: https://avitar.legal.
3. Як довго ми зберігаємо ваші дані?
Відповідно до загального правила, ми зберігаємо ваші персональні дані під час виконання договору та три роки після його завершення.

Проте, ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. У цьому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів з моменту вашого запиту.
4. Чи передаємо ми ваші дані?
Персональні дані передаються, у випадку:

1. Комунікації між вами та нами.

Ми передаємо ваші персональні дані нашим підрядникам для виконання договору.
Проте, якщо для виконання договору потрібна передача даних, ми маємо право зробити це без вашої згоди.

2. Виконання норм законодавства.

Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно:
для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства;
для запобігання незаконному використанню нашого веб-сайту;
для захисту від претензій третіх сторін;
для запобігання або для допомоги в розслідуванні шахрайства.

Для покращення наших послуг та взаємодії з вами ми можемо зберігати деякі ваші особисті дані за допомогою хмарних технологій, які обслуговуються нашими сторонніми постачальниками послуг.

Ми маємо угоди з цими сторонніми постачальниками послуг, і вимагаємо, щоби вони діяли та поводились з даними таким чином, щоб це відповідало нашим юридичним та етичним зобов’язанням.

Ми також застосовуємо технічні та організаційні заходи для захисту конфіденційності та безпеки будь-яких персональних даних, які передаються нашим стороннім постачальникам послуг.

У зв’язку з діяльністю третіх осіб, інколи ми передаємо ваші дані стороннім постачальникам послуг, які виконують функції від нашого імені. Ці сторонні постачальники послуг можуть включати:
наші професійні консультанти;
постачальники, які надають певну підтримку, наприклад, виготовлення документів, переклад;
постачальники ІТ-послуг, наприклад ті, хто адмініструє та підтримує наш веб-сайт та системи;
треті сторони, яких ми залучаємо, для надання послуг своїм клієнтам;
треті сторони, що беруть участь в організації наших заходів;
треті сторони, які перевіряють рекрутингову інформацію, надану заявниками.


Ми гарантуємо, що вживаємо відповідних заходів для захисту ваших персональних даних у будь-який час відповідно до цієї Політики приватності.

Ми також застосовуємо відповідні заходи захисту, щоб гарантувати, що передача ваших персональних даних третім сторонам є безпечною, надійною та конфіденційною.
5. Чи передаємо ми дані за межі Європейської Економічної Зони?
Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються в Україні. Якщо ви перебуваєте в Європейській Економічній Зоні, то маєте розуміти, що при роботі з нами дані передаватимуться до третьої країни. При передачі даних ми керуємось SCC (Standard Contractual Clauses).

За замовчуванням дані зберігаються в Україні, але нам може знадобитися обробка ваших персональних даних в іншій країні. Якщо це необхідно, ми застосуємо необхідні заходи захисту даних та спитаємо вашої згоди.

Проте, якщо для виконання договору потрібна передача даних, ми маємо право зробити це без вашої згоди.
6. Як ми захищаємо ваші дані?
Ми прагнемо забезпечити безпеку ваших особистих даних.

Для того, щоб захистити інформацію, яку ви нам надаєте, від несанкціонованого доступу, неналежного використання або розголошення, несанкціонованих модифікацій, незаконного знищення або випадкової втрати, ми запровадили відповідні технічні, фізичні та організаційні заходи.

Усі наші коллеги та треті сторони, яких ми залучаємо для обробки ваших даних, зобов'язані зберігати конфіденційність ваших персональних даних.
7. Чи використовуємо ми cookies?
Як і більшість веб-сайтів, наш веб-сайт використовує файли cookie для збору певних даних про його використання та користувачів, щоб покращити його функціональність та ваш досвід при його використанні. Файли cookie можуть зберігати налаштування та інші дані щодо використання вами нашого веб-сайту. Ми використовуємо ці дані для покращення роботи з нашим веб-сайтом, роблячи його персоналізованим для вас.


Ми використовуємо файли cookie для отримання такої інформації, як:
IP-адреса, геолокація, тип пристрою та тип браузера, персональний ідентифікатор для моніторингу вашого сеансу на сайті, інформація про час взаємодії з сайтом, а також інформація про вашу взаємодію з сайтом.

Дізнайтесь подробиці у нашій Політиці Cookie.

Якщо ви бажаєте відключити cookie, то можете знайти інструкції з управління налаштуваннями вашого браузера за цими посиланнями:
☉ Internet Explorer
☉ Firefox
☉ Safari
☉ Microsoft Edge
☉ Chrome
☉ Opera
☉ Vivaldi
8. Які ви маєте права?
У вас, як у суб'єктів персональних даних є наступні права:

Право на доступ до інформації.
Ви можете попроситизапитати пояснення щодо обробки ваших персональних даних.


Право на портативність.
Ви можете надіслати запит на всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому володільцю.


Право на обмеження обробки.
Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані.


Право подати скаргу.
Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу.


Право на видалення інформації.
Ви можете надіслати нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.


Право відкликати згоду.
Ви можете відкликати свою згоду в будь-який момент.

Щоб скористатися своїми правами надішліть нам на електронну пошту privacy@avitar.legal.
Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за електронною поштою hotline@ombudsman.gov.ua.
9. Як ми оновлюємо Політику приватності?
Дана політика приватності й правовідносини, що потрапляють під її дію, регулюються Законом України “Про захист персональних даних”. Крім того, ми підпадаємо під дію вимог GDPR.
Чинні закони й вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. У цьому випадку ми опублікуємо нову версію Політики приватності у себе на сайті.

Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою або опублікуємо інформацію на веб-сайті та запитаємо вашої згоди.
10. Які ваші дані нам потрібні та для чого?
+
Дані, які ми обробляємо діляться на дві категорії:
– технічна інформація, збирається коли ви відвідуєте наш веб-сайт;
– дані, надані нам суб’єктами даних.

Категорії суб’єктів даних включають: відвідувача, клієнта, працівника/підрядника нашого клієнта, партнера чи постачальника, стажера. Ми також отримуємо дані від третіх сторін.
Детальніше про дані та причини їх збору за категоріями:
Відвідувач

Коли ви відвідуєте веб-сайт, ми збираємо про вас лише технічну інформацію. Також ми можемо збирати ваше ім’я та адресу електронної пошти, якщо ви контактуєте з нами.
Клієнт

Ви стаєте нашим клієнтом на етапі переговорів, поки ми проводимо консультацію з вами, або коли ви заповнюєте анкету, щоб розпочати співпрацю з нами.
Коли ви отримуєте наші послуги, в певні моменти може виникнути потреба обробляти ваші дані для відповідності нашим юридичним та регуляторним зобов’язанням щодо управління ризиками. Це можуть бути, наприклад, перевірки щодо конфлікту інтересів та перевірки щодо шахрайства.

Якщо ви клієнт, ми можемо збирати, зберігати та обробляти ваші персональні дані, доки надаємо вам наші послуги.

Ми також можемо використовувати вашу контактну інформацію для отримання оплати та інформування про будь-які зміни умов наших домовленостей.

Залежно від ваших інструкцій, персональні дані, надані вами для обробки від вашого імені, або які ми створюємо під час надання вам послуг, можуть також
Працівник/підрядник нашого клієнта

Надаючи послуги або виконуючи контракт, ми можемо отримувати дані про персонал наших клієнтів.

Ці дані нам потрібні для конкретних цілей та завдань. Будьте певні, що ми повідомимо вас особисто та врегулюємо всі питання в індивідуальному порядку.
Постачальник

Ми вважаємо вас постачальником з моменту початку переговорів щодо постачання нам послуг / товарів / робіт.
У нас є партнери в сферах:
соціальні проєкти, освіта, юридичне та стратегічне партнерство.

Дані, які ми обробляємо:
корпоративна інформація;
найменування;
електронна пошта;
телефон контактної особи.


Будь-яка інша обробка та домовленості укладаються в індивідуальному порядку.
Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зв'яжіться з Мирославом Хмарським електронною поштою за адресою mk@avitar.legal.
Cтажер

Якщо ви зацікавлені в стажуванні в нашій компанії, незалежно від результатів відбору, ви потрапляєте в категорію стажування.
Дані, які ми отримуємо від третіх сторін

Перш ніж ми починаємо будь-які договірні відносини, ми можемо отримати наступну інформацію від наших партнерів, клієнтів або результатів нашої незалежної перевірки.
Наш веб-сайт містить посилання на інші ресурси. Зверніть увагу, що ми не несемо відповідальність за збереження приватності на інших веб-сайтах. Коли ви залишаєте наш веб-сайт, будь ласка, ознайомтесь із політиками приватності інших веб-сайтів. Ми не підтримуємо вміст на будь-яких інших веб-сайтах, до яких можна отримати доступ через наш веб-сайт.

Ми свідомо не обробляємо дані відвідувачів, які не досягли 16 років без згоди законних представників. Якщо ви є таким відвідувачем або його законним представником, будь ласка, зверніться до нас за електронною адресою privacy@avitar.legal.

Cookie Policy
Файли cookie - це невеликі текстові файли, які можуть використовуватися веб-сайтами для підвищення ефективності роботи відвідувача.

Відповідно до законодавства ЄС ми можемо зберігати файли cookies на ваших приладах, якщо вони необхідні для діяльності веб-сайту. Для усіх інших видів cookies нам потрібна ваша згода.


Цей веб-сайт використовує різні типи файлів cookie. Деякі файли cookie розміщуються сторонніми службами, які з'являються на наших сторінках. Ви можете в будь-який час змінити або відкликати свою згоду з допомогою Політики Cookie на нашому веб-сайті.

Дізнатися більше про те, хто ми такі, як ви можете з нами зв'язатися і як ми обробляємо особисті дані ви можете за допомогою нашої Політики приватності.
Необхідні cookies
Необхідні файли cookie допомагають зробити веб-сайт придатним для використання завдяки включенню основних функцій, таких як навігація по сторінках і доступ до захищених областей веб-сайту. Сайт не може нормально функціонувати без цих файлів cookie.
Аналітичні cookies
Аналітичні cookie допомагають власникам веб-сайтів зрозуміти, як відвідувачі взаємодіють з веб-сайтами, збираючи інформацію і повідомляючи її анонімно.
Маркетингові cookies
Маркетингові cookies використовуються для відстеження відвідувачів на різних сайтах. Мета полягає в тому, щоб показувати релевантні і привабливі оголошення для окремого користувача, що тим самим, є більш цінним для видавців і сторонніх рекламодавців.
Давайте обговоримо ваш проект